woensdag 30 april 2014

Aanbiedingen: 1+1 gratis

Ik ben gek op 1+1 gratis aanbiedingen. Dat is gewoon meteen 50% korting. Tegenwoordig probeer ik voornamelijk dit soort aanbiedingen groot in te kopen, omdat het maar zelden voorkomt dat de consument nog meer voordeel krijgt. Dit keer gaat het om BladCadeau. Het is ook geschikt om cadeau te doen, bijvoorbeeld voor de verjaardagen of Kerst, wat natuurlijk een mooie bijkomstigheid is.

Er zijn 2+1 gratis acties, maar dan moet ik het desbetreffende product wekelijks of zelfs dagelijks gebruiken wil ik deze aanbieding kopen, anders gaat het gewoonweg niet op. Ook zijn er acties met een extra gratis tijdschrift. Deze heb ik tot nu toe nog nooit interessant genoeg gevonden, omdat ik enkel de kooktijdschriften lees. Hierbij zijn de tijdschriftencombinaties reeds vastgesteld of is de keuze in zelf samen te stellen combinaties te beperkt. 

Een tijdschrift zie ik zelfs zodanig als een luxe product, dat ik deze nooit meer voor mezelf koop. Alleen als ik heel voordelig uit ben, dan wil ik het eens een keer overwegen, maar tot nu toe heb ik er nog geen één gekocht. Nu loopt deze actie tot en met 11 mei 2014 en is het product te koop bij de Bruna of op bladcadeau.nl. Het is echter de vraag hoe voordelig ik precies uit ben.

Het kooktijdschrift dat ik op het oog heb, komt eenmaal per maand uit en kost in de winkel € 6,95. Nu heeft de uitgeverij een abonnement van 13 nummers voor € 55,-. Elk blad kost dan € 4,23, wat iets meer dan 39% korting is. Normaliter ontvangt u 10 nummers voor € 50,- (€ 5,- per blad en 28% korting) voor dit tijdschrift. Door deze 1+1 gratis actie ontvangt u nu zelfs 20 nummers voor € 50,-, wat neerkomt op € 2,50 per blad. Het voordeel komt daarmee uit op zelfs 64%! Dit betekent dat ik voor € 50,- één tijdschrift 20 maanden lang kan lezen. Of ik heb mijn tijdschrift voor 10 maanden en mijn man kan voor zichzelf een ander tijdschrift uitkiezen.

Naast eenmaal € 50,- voor onszelf wil ik graag tweemaal € 25,- uitgeven aan BladCadeau om cadeau te geven. Het leuke aan deze actie is dat ik nu voor 4 personen à € 12,50 een heel leuk cadeau heb, waar ze vijf weken of vijf maanden (afhankelijk van hun keuze in een weektijdschrift of maandtijdschrift) plezier van hebben. Ook is de BladCadeau oneindig geldig, waardoor de ontvanger helemaal zelf kan bepalen wanneer hij gebruik ervan wil maken.

Dat is nou leuk besparen! Ik kan nu twee verjaardagscadeaus en twee kerstcadeautjes van mijn lijst afstrepen. In één keer € 100,- afrekenen is veel geld, maar deze korting kan ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan.

1 opmerking:

  1. Dat is idd een leuke aanbieding, ik zal eens kijken of ik zo ook wat leuke cadeaus kan bemachtigen :-)

    BeantwoordenVerwijderen