woensdag 29 juli 2015

Camping perikelen

En toen zaten wij op de camping... Wij zouden pas op zaterdag 25 juli de camping op mogen, maar gezien de stormachtige weersvoorspellingen voor deze dag hebben wij de tent een dag eerder kunnen opzetten. Kosten voor een extra dag: € 31,50. We waren blij dat de tent er al stond voordat het slechte weer uitbarstte. Manlief en ik zijn weer naar huis gegaan, zodat wij de tweede lading (kleding en boodschappen) konden halen. Aangezien de kids er toch nog niet waren, hebben wij gewoon thuis overnacht. We wonen tenslotte maar op een half uur rijden van de camping.

Dit jaar verliepen de vakantievoorbereidingen veel meer ontspannen! De eerste week van de vakantie hebben de kids namelijk bij opa en oma doorgebracht. Zondagochtend zagen we ze eindelijk weer op de camping. Ze waren dus niet thuis terwijl wij bezig waren met de voorbereidingen. 

Vorig jaar heb ik ook extra tijd eraan gespendeerd om alles netjes op te bergen op zolder. Hierdoor hebben wij pas op vrijdag 24 juli alles van zolder gehaald, konden wij deze direct inladen en zijn we zo naar de camping gereden.

Opa en oma zijn in totaal twee dagen op bezoek geweest, waarbij ze één nacht bij ons thuis hebben overnacht. Tweemaal zijn we koffie gaan drinken in het restaurant en hebben we ijsjes gehaald voor in totaal zo'n € 25,-. Met het eten hebben we op de eerste dag Chinees gehaald voor € 39,50 en op de tweede dag maaltijdsalades en lasagne voor in totaal zo'n € 14,-. De oven draait overuren bij ons met alle ovenbroodjes en ovenschotels.

Wij hebben thuis een KPN internet abonnement. Tot onze verrassing konden wij hierop gratis inloggen met één apparaat. Het is toch fijn om op de camping onze investeringen in de gaten te kunnen houden. 

Ondanks het wisselvallige weer vind ik het gezellig in de tent. Dit jaar hebben we de verwarming meegenomen, waardoor het in de tent aangenaam warm is en het daardoor niet meer zo vochtig is. Nu komt het met bakken uit de hemel en onweert het. Gelukkig zijn de weersvoorspellingen voor volgende week een stuk beter. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten